Zásady cookies - Hitrádio 

Tento web využívá soubory cookies. Pokračováním v prohlížení berete tuto skutečnost na vědomí. O souborech cookies se můžete dovědět více zde.

Rozumím

ZÁSADY COOKIES

Vážíme si vás i všech údajů, které nám svěříte a řádně se o ně staráme podle zákona. Vaše osobní údaje nikomu neprodáváme ani je neposkytujeme třetím osobám.

Pravidla ochrany osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost FAJN MEDIA s.r.o., která je provozovatelem eshopu eshop.hitradio.cz (dále pro všechny tyto internetové obchody) veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

FAJN MEDIA s.r.o. s osobními údaji zákazníků nakládá pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na žádost zákazníka vymazat z databáze. Takovouto žádost je možné odeslat na email gdpr@hitradio.cz.

Proč používáme Cookies?

Cookies pomáhají k vašemu spokojenému nákupu a jednoduchému prohlížení webu. Cookies například pomáhají k správné funkci nákupního košíku, abyste se mohli vrátit k vybranému zboží.

Co jsou Cookies?

Cookies jsou malé soubory, které nám umožňují rozpoznat, jaké zboží by vás mohlo zajímat tím, že ukládají informace ve vašem prohlížeči. Nebojte se ale, že bychom vás nějak sledovali, cookies nám neumožní vás identifikovat. Na jejich základě opravdu nevíme, jak se jmenujete nebo kde bydlíte. 

Zákaz cookies může omezit funkčnost webu

Přestože použití cookies má své nesporné výhody, samozřejmě vám dáváme možnost odmítnout jejich používání. Odmítnout lze snadno. Níže najdete prokliky s návodem na odmítnutí použití cookies u nejdůležitějších prohlížečů. Nicméně vás musíme v tuto chvíli upozornit, že odmítnutí použití cookies může v některých částech webu způsobit jeho nefunkčnost. Používáním webu bez zakázání používání cookies berete na vědomí jejich využití. 

Chrome
Firefox 
Internet Explorer
Android





HiTRÁDiO

E-mail: info@hitradio.cz

Všeobecné obchodní podmínky

Zpracování osobních údajů zákazníka

Zásady cookies


Provozovatelem e-shopu je společnost FAJN MEDIA s.r.o.
Sídlo a zároveň kontaktní adresa: Koperníkova 794/6, Vinohrady, 120 00 Praha 2